Vacature: Medewerker Teakdeck Montage

 

Bedrijf           Seable&Co
Omgeving    Niftrik
Aantal uur   38,75 uur

 

 

Vacatureomschrijving

Als medewerker teakdeck montage ben je werkzaam op de meest bijzondere locaties! Jij plaatst namelijk hoogwaardige teackdecken op een 50 tot 100+ meter jacht. Een omgeving die je niet snel elders vindt. Elk project is uniek, geen ontwerp is hetzelfde. Voor eentonig werk hoef je bij ons dus niet bang te zijn! Het leggen van deze teakdecken vereist vakmanschap, millimeter precisie, materiaalkennis en samenwerking met ons engineering team. Op basis van een 2D tekening heb je zicht op de maatvoering en ben je in staat de montage en afwerking uit te voeren. Samen met jouw buitendienst team ben je op diverse locaties door heel Nederland werkzaam om altijd weer een mooi uniek eindresultaat af te leveren. Daarnaast ondersteun je op onze productie locatie in Niftrik op sommige projecten de binnendienst in de voorbereiding op de vervaardiging van de teakdecken.

 

Jouw profiel

-        Technisch opgeleid en/of onderlegd, werkervaring in een maak-omgeving in de houtwereld en bij voorkeur (niet vereist) relevante werkervaring;

-        Ervaring met houtbewerkingsmachines;

-        Enthousiasme om het vak te leren;

-        Oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel;

-        In bezit van rijbewijs B;

-        Graag werkzaam willen zijn in buitendienst;

-        Een “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”- houding.

 

 Dit krijg je ervoor terug
Je wordt onderdeel van een bedrijf waar teakdecken, custom buitenmeubels, vlaggenmasten, caprails en buitenkeukens worden gemaakt voor het absolute topsegment. Een hechte groep collega’s met een enorm drive voor vakmanschap.

 

Daarnaast mag je rekenen op:

-        Een fulltime werkweek van 38,75 uur met een vast contract in het vooruitzicht (na een jaarcontract);

-        Een bij de functie goed passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring en een goede pensioenvoorziening (OAK pensioenfonds), aansluiting CAO Interieurbouw & Meubelindustrie;

-        24 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen (bij een fulltime contract) en reiskostenvergoeding;

-        Maandelijkse gezamenlijke borrel op vrijdag door werkgever georganiseerd;

-        Paar keer per jaar gezellige personeelsactiviteiten;

-        Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en om door te groeien;

-        Een baan waarin je werkt voor de absolute top in superjachten. Dat zeggen weinigen je na.

 

Werken bij Seable&Co
Seable&Co is een Nederlands bedrijf opgericht in 1982 en gespecialiseerd in de afbouw van superjachten. Vakmanschap staat altijd centraal bij alles wat we doen.  Met een schat aan complementaire interne kennis en vaardigheden engineeren, produceren en installeren we met trots complete buitenruimtes op jachten zoals buitenmeubilair, dekken, caprails, zwembaden, vlaggenmasten en meer. We werken samen met Nederlandse en Duitse werven. Wil je meer weten over wat we bij Seable&Co doen, neem dan contact op. Meer informatie over het bedrijf vind je op www.seable.com

 

Vanuit onze eigen productielocatie in Niftrik werken circa 30 teakdeckleggers, meubelmakers, CNC medewerkers, werkvoorbereiders, tekenaars en projectleiders aan hoogwaardige projecten voor vele vooraanstaande opdrachtgevers.  

 

Meer informatie of solliciteren
Wil je meer informatie, of kennismaken? Neem dan contact op met Mirjam Zijlstra via onderstaande gegevens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om meer over de vacature te vertellen. Mocht je enthousiast zijn of langs willen komen dan kun je samen met Mirjam een afspraak plannen.

 

Tekenen en starten!
Zijn we beide enthousiast? Dan sturen we je de arbeidsvoorwaarden, die je rustig thuis kunt doornemen. Nu weten we het zeker, Jij bent onze nieuwe collega!

 

Seable&Co
Loonse Waard 10
6606 KG Niftrik

 

HR Manager: Mirjam Zijlstra
m.zijlstra@seable.com
06-30094520